Çekirdek Seçimi
Yüzyıla dayanan süreçte doğrudan üreticiden ve güvenilir kahve simsarlarından sadece birinci sınıf çekirdek alımı yapıyoruz.
Yaptığımız her şeyi özenerek yaptık. Kendimiz için ne yaptıysak, başkasına da aynısını yaptık. Aynı malzemeyi, aynı işçiliği, aynı sistemi uyguladık. Çünkü başka türlüsünü bilmiyoruz. 1924 Gönen çekirdek ve filtre kahvelerini, baharat ve bitki çaylarını talep üzerine hazırlar. Granül kahve, poşet çay, kahve kreması gibi endüstriyel olarak üretilen ürünler dışında paketli ürün satmaz.
Yüzyıla dayanan süreçte doğrudan üreticiden ve güvenilir kahve simsarlarından sadece birinci sınıf çekirdek alımı yapıyoruz.
Kahve kavurmada odun ateşi, doğalgaz ile karşılaştırıldığında çok pratik bir yöntem değil. Peki, neden bu zahmetli yol ile kavuruyoruz? Odun ateşinin ekmek fırınınlarındaki gibi tada doğrudan bir etkisi yok. Odun ateşi kahve için en ideal ısıyı sağladığı için tercih ediliyor.
Odunda bulunan doğal nem yavaş kavurma için daha uygundur, odun ateşinin kavurma daha kalitelidir. Ağır kavurumda çekirdekte korunan yağ daha düşük asit, doygun gövde ile mükemmel kahveyi oluşturuyor. Ayrıca odun ateşi ile kavurmada usta olsanız bile tüm odağınız kavurma üzerinde olmalıdır.
Hem Türk, hem de dünya kahvelerini odun ateşinde kavuruyoruz.
Oluşturduğumuz blendlerde geleneksel kahve severleri yüzde yüz tatmin edecek karışımlar var. Ayrıca yenilikçi kahve severler için de benzersiz kahveler kavuruyoruz. Burun, damak, zihin üçgeni üzerine kurulu bu dengeli tatlar, doğal aromaları ile paketleniyor. Kavurma dereceleri, oranlar hep korunarak blendler oluşturuluyor.
Çaylarımızı sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz. Yüzde yüz doğal ürünlerin karışımı olan özel seçki harman çaylarımızı doğru teknik ile hazırladığınızda benzersiz lezzetler elde edeceksiniz.
Katkısız, saf ve birinci sınıf baharatlarımız ile yemekleriniz sınıf atlayacak.
1924 Gönen dünya çapında genel kabul görmüş, fiyat performans ürünlerden oluşturduğu ekipmanları ile hem profesyonel, hem de amatör kahve tutkunlarını tatmin edecek bir seçki sunar.
Öncelikle tanışalım, hayata bakışımızı karşılaştıralım. Uzun yıllar, hatta ömür boyu sürecek bir dostluğum temelini böyle atalım. Beklentilerinizi, planlarınızı duyalım. Daha sonra belirlediğiniz yerleri inceleyelim, ekibimiz alan değerlendirmesi sonrasında güncel fiyatlandırma ile bütçelendirmeyi gerçekleştirsin
İş yerinin büyüklüğü, bulunduğu yerin nüfusu, sosyo ekonomik durumu vb değerleri birlikte inceleyip, kazancımızı belirleyelim.
Bu sorunun yanıtını etkileyen etmen çok fazla. Yatırım bedeli, kurulacak işletmenin m büyüklüğüne göre değişiklik gösterir.
Dükkan içi (korner) diye adlandırılan iş modelimizde halen var olan, başka iş kolundaki işyerinize entegre olan sistemimizdir. İki tip korner modelimiz var. Korner maXi ve Korner miDi.
Korner MaXi alanı uygun olan işletmelere entegre içecek servisi, kahve, çay, baharat ve ekipman satışı yapılan iş modelimiz. Kitapçılar, kuruyemiş, şarküteri ve kafe gibi mağaza sahiplerinin tercih ettiği bir uygulama. Küçük bir kafe ve satış noktası olarak düşünün.
Korner miDi daha çok gel al tarzı müşterilere yönelik, ayak müşterisi tabir edilen kitlenin yoğunlukta olduğu semtteki işletme sahiplerinin tercih ettiği iş modelimiz.